13 листопада 2016 р.

Тиждень знань безпеки життєдіяльності «Азбука безпеки на дорозі»

Тиждень знань безпеки життєдіяльності  «Азбука безпеки на дорозі»

Відповідно до законів України «Про дорожній рух», «Про охорону праці» з метою поліпшення роботи із запобігання дорожньо – транспортних пригод, попередження дитячого дорожньо – транспортного травматизму, узагальнення та поширення різноманітних форм і методів профілактичної роботи серед неповнолітніх у школі впродовж 12 -16 вересня 2016 року проходив Тиждень знань безпеки життєдіяльності на тему: «Азбука безпеки на дорозі».

Протягом тижня класні керівники 1 – 11 класів проводили бесіди щодо запобігання виникнення нещасних випадків на дорозі. Вихованці закладу мали змогу переглянути виставку малюнків «Безпека на дорозі», яку підготували учні 3 – 4 класів та ознайомилися з тематичною виставкою літератури в бібліотеці НВК.

Старшокласники і школярі молодшого віку взяли участь у конкурсі стіннівок, плакатів і буклетів про безпеку руху. У буклетах цікаві ілюстрації, фотографії і, що найголовніше, - важлива інформація про значення дорожніх знаків та правил дорожнього руху!

Із пізнавальним мультфільмом для учнів початкової школи та бесідою про безпеку на залізниці для учнівської молоді завітала до НВК інженер із охорони праці Знам'янського БМЕУ А. В.Паршина.

Молоді автоінспектори (учні 8 –А класу) розповідали учасникам дорожнього руху, як правильно поводитися на вулиці та застерігали від усіх небезпек, що можуть спіткати маленьких пасажирів та пішоходів. Пізнавальний захід Агітбригада «Дорожні новини» відбувався в рамках профілактичних заходів для учнів 2 -3 кл.

Справжній шквал емоцій у школярів викликала акція проведена для учнів 5 -7 кл «Кращий світофор та дорожній знак із підручних матеріалів».

Проведенні заходи показали, що учні в достатній мірі знають Правила дорожнього руху.
Будьте уважними на дорозі! Бережіть себе!

 

Педагоги – організатори НВК
Гуртова І. С., Соколова А. М.

 

Немає коментарів:

Дописати коментар