27 вересня 2017 р.

Міжнародний день миру в НВК

Щороку 21 вересня в усьому світі відзначається Міжнародний день миру, який був проголошений Генеральною Асамблеєю ООН. Цей день присвячений зміцненню миру як у відносинах всередині держави, так і у відносинах між усіма державами і народами.

Раніше для нас, українців, мир – це була повсякденна реальність. На вулицях нашої неньки України було спокійно, всі діти ходили до школи, посміхалися. Але відбулися різкі зміни, підкралося горе. І нам, українцям, як ніколи, потрібно усіма силами боротися за мир, щоб завжди світило тепле, ясне сонечко, щоб небо було завжди чисте та блакитне, щоб завжди були посмішки на обличчях у людей.

Події, які відбуваються сьогодні на сході нашої країни, не залишили байдужими і школярів нашого навчально- виховного комплексу. За традицією 21 вересня учні НВК «Знам’янська загальноосвітня школа І-ІІІ ст.№ 2 - ліцей» стали активними учасниками акції «Голуб миру». Учні від 1 до 11 класу висловили бажання бачитинаше сьогодення  мирним, виготовивши сотні фігурок голубів у різних техніках образотворчого та декоративно-ужиткового мистецтва.

За участю членів учнівського самоврядування був організований та проведений захід для учнів 5-11 кл. «Ми – за мир!».Небайдужими лишилися і наймолодші наші школярі, які до школи прийшли в святковому вбранні, з українською символікою та синьо – жовтими кульками.

Завершилась акція флеш-мобом «Діти України за мир», який організували лідери учнівського самоврядування» під гаслом «Голуб МИРУ, прилети! Україну захисти!» та виконанням пісні «Годі, браття, сумувати» .

 

 

Нехай же увесь світ почує голоси наших маленьких українців:

«Хай буде мир на всій Землі!»

Єднає всіх людей по всьому світу.

І хай літають завжди журавлі,

І колоски видзвонюють налиті.

 

Підготували педагоги – організатори:

Соколова А. М.

Гуртова І. С.

Немає коментарів:

Дописати коментар